Tabbouleh z surowymi warzywami

Tabbouleh z surowymi warzywami

3.4 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
10 porcji

Υλικά

  • kaszy bulgur grubej
    350 g
  • wody
    950 g
  • soli
    2 ¾ łyżeczki
  • cebuli dymki tylko zielona część, pokrojonej w 5 mm plastry, plus dodatkowa ilość do dekoracji
    70 g
  • orzeszków ziemnych, prażonych, solonych
    70 g
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    5 g
  • korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
    20 g
  • czerwona papryczka chili, świeża bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki
    1
  • masła orzechowego
    120 g
  • octu balsamicznego
    40 g
  • sosu sojowego
    50 g
  • miodu, płynnego (προαιρετικό πεδίο)
    20 g
  • oliwy z oliwek
    70 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    20 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    250 g
  • czerwonej kapusty pokrojonej na kawałki
    350 g
  • czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
    400 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 355 kcal / 1486 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 8.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων