Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón

Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón

3.5 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de arroz basmati
    250 g
  • de sal
    6 pellizcos
  • de hojas de espinaca frescas
    200 g
  • lomos de bacalao fresco (aprox. 600 g)
    4
  • de agua
    1000 g
  • tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
    4 - 6
  • de nata
    150 g
  • de zumo de limón
    10 g
  • de maicena
    ½ cucharadita
  • de pimienta blanca molida
    1 pellizco

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 463 kcal / 1938 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 13.8 g
Υδατάνθρακες 50.8 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 738.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων