
Συσκευές & Αξεσουάρ
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Milch750 g
-
Muskat, gerieben2 Prisen
-
Salz1 TL
-
Polenta-Grieß250 g
-
Ei1
-
Butter50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portionen
Θερμίδες
362 kcal /
1522 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Wertvoll geniessen
82 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Wertvoll geniessen
82 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpinatknödel auf Tomatenragout
1ωρ.
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 λεπτ.
Schnelles Hirsotto
25 λεπτ.
Mediterranes Gemüse-Crumble
30 λεπτ.
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 λεπτ.
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 λεπτ.
Tiroler Schlutzkrapfen
1ωρ.
Linsen-Reis mit gebratenen Zwiebeln
45 λεπτ.
Möhren-Linsen-Bratlinge mit orientalischem Pesto
35 λεπτ.
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 λεπτ.
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1ωρ. 45 λεπτ.
Kräuterlasagne mit Tomatensalsa
1ωρ. 5 λεπτ.