Japońska sałatka ogórkowa z awokado i algami morskimi (Sunomono)

Japońska sałatka ogórkowa z awokado i algami morskimi (Sunomono)

4.4 75 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • alg morskich, suszonych np. wakame (patrz wskazówka)
    10 g
  • ogórków obranych, pokrojonych na kawałki
    800 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • awokado
    1
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    3 łyżeczki
  • korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
    15 g
  • cukru
    20 g
  • sosu sojowego
    10 g
  • mirinu
    20 g
  • octu ryżowego
    50 g
  • ziarna sezamu do posypania

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 125 kcal / 525 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 8 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων