Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor

Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor

4.1 83 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
    20 g
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de dados de beicon
    150 g
  • de champiñones marrones
    150 g
  • de agua
    600 g
  • de patatas de guarnición en gajos
    700 g
  • lomos de bacalao fresco (de aprox. 150-200 g c/u)
    4
  • de sal
    2 pellizcos
  • de pimienta molida
    2 pellizcos

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 401 kcal / 1678 kJ
Πρωτεΐνη 36 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 674 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων