Baguette à la farine d'épeautre

Baguette à la farine d'épeautre

4.1 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 20 λεπτ.
3 morceaux

Υλικά

  • 600 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 1 c. à café de sucre
  • huile d'olive pour le Varoma
  • 300 g de farine à pain et un peu pour le plan de travail
  • 200 g de farine d'épeautre
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 20 g de jus de citron fraîchement pressé

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 morceau

Θερμίδες 596.7 kcal / 2498.3 kJ
Πρωτεΐνη 19.7 g
Λιπαρά 1.7 g
Υδατάνθρακες 119.7 g
Φυτικές ίνες 6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 781.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων