Wegetariański poke bowl

Wegetariański poke bowl

4.1 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • ząbek czosnku
    ½ - 1
  • korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
    10 g
  • octu ryżowego
    30 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    15 g
  • sosu sojowego
    60 g
  • mirinu
    15 g
  • oleju sezamowego
    30 g
  • wody
    1200 g
  • oleju
    10 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • ryżu czarnego
    200 g
    200 g ryżu białego
  • marchewki pokrojonej w 0,5 cm paski
    140 g
  • sera feta (ok. 200 g), pokrojonego w 1 cm kostkę
    1 opakowanie
  • białej ciecierzycy, z puszki (ok. 240 g po odsączeniu), opłukanej i osuszonej
    1 puszka
  • pomidor pokrojony w 1 cm kostkę
    1
  • jabłko bez gniazd nasiennych, pokrojone w plastry
    1
  • jagód goji, suszonych
    4 łyżki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 542 kcal / 2269 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 63 g
Φυτικές ίνες 6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 1988 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων