Légumes d'hiver, sauce aux épices tandoori

Légumes d'hiver, sauce aux épices tandoori

3.7 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 1 c. à café de gros sel
  • 400 g de pommes de terre, type rattes coupées en deux
  • 2 blancs de poireau coupés en tronçons de 5 cm
  • 1050 g d'eau
  • 500 g de salsifis coupés en tronçons
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 oignon coupé en huit
  • 15 g de gingembre frais (5 cm)
  • 2 c. à café d'épices tandoori (voir "Conseil(s)")
  • sel
  • poivre moulu
  • 250 g de crème de soja semi-épaisse
  • 200 g de pousses d'épinards équeutées
  • quelques feuilles de shiso (προαιρετικό πεδίο) (en magasin asiatique)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 399 kcal / 1670 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 42 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων