Sous-vide Miso Aubergine

Sous-vide Miso Aubergine

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

  • misopasta eller shiro miso
    90 g
  • mirin
    40 g
  • sake
    35 g
    vand
  • sukker
    30 g
  • sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
    1 ½ tsk
  • havsalt
    2 knivspids
  • aubergine skiver (2 cm), derefter skåret i mindre stykker (3 cm)
    360 g
  • vand (ca.), sikre at poserne er helt dækket af vand (se tip)
    1600 g
  • citronsaft (se tip)
    30 g
    1 tsk ascorbinsyre, (se tip)
  • sesamfrø
    1 spsk
  • forårsløg skåret diagonalt
    1

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 156 kcal / 654 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 670 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων