
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Miso Aubergine
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
misopasta eller shiro miso90 g
-
mirin40 g
-
sake35 g
-
sukker30 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk1 ½ tsk
-
havsalt2 knivspids
-
aubergine skiver (2 cm), derefter skåret i mindre stykker (3 cm)360 g
-
vand (ca.), sikre at poserne er helt dækket af vand (se tip)1600 g
-
citronsaft (se tip)30 g
-
sesamfrø1 spsk
-
forårsløg skåret diagonalt1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
156 kcal /
654 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
670 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide med kniv dække
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCremede champignoner
Καμία βαθμολογία
Karry-rejer (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Falafel-vafler
Καμία βαθμολογία
Ris salat med grøntsager
Καμία βαθμολογία
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Καμία βαθμολογία
Bulgurhvede
Καμία βαθμολογία
Tostadas med kylling og raja
40 λεπτ.
Asparges med citronkapers
Καμία βαθμολογία
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Καμία βαθμολογία
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Καμία βαθμολογία
Pimento dip
Καμία βαθμολογία
Taramasalata
Καμία βαθμολογία