Sous-vide Svinekødskæber i rødvin

Sous-vide Svinekødskæber i rødvin

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 45 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

  • olivenolie
    20 g
  • rødløg skåret i både
    200 g
  • gulerod skiver (5 mm)
    150 g
  • selleristilk skiver (5 mm)
    70 g
  • rødvin
    80 g
  • havsalt
    1 tsk
  • svinekæber (ca. 150 g hver)
    4
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • rosmarin, frisk
    2 tsk
  • vand (ca.), sikre at poserne er helt dækket af vand (se tip)
    1300 g
  • citronsaft (se tip)
    30 g
    1 tsk ascorbinsyre, (se tip)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 598 kcal / 2505 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 48 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 19 g
Νάτριο 89 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων