
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Svinekødskæber i rødvin
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 45 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
olivenolie20 g
-
rødløg skåret i både200 g
-
gulerod skiver (5 mm)150 g
-
selleristilk skiver (5 mm)70 g
-
rødvin80 g
-
havsalt1 tsk
-
svinekæber (ca. 150 g hver)4
-
sort peber, stødt½ tsk
-
rosmarin, frisk2 tsk
-
vand (ca.), sikre at poserne er helt dækket af vand (se tip)1300 g
-
citronsaft (se tip)30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
598 kcal /
2505 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
48 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
89 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide med kniv dække
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPiri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Chiang Mai nudler
25 Min
Japansk ramen
Keine Bewertungen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen