
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pea shakshuka with bacon dust
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Bacon dust
-
rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)150 g
Pea purée
-
water700 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)1 - 2 tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
frozen peas330 g
-
eggs4
-
sea salt to season
-
sugar snap peas trimmed, cut into slices lengthways130 g
-
goats cheese cut into pieces, to serve
-
pea shoots to serve
-
sourdough bread toasted (optional)4 slices
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
730.6 kcal /
3056.9 kJ
Πρωτεΐνη
34.3 g
Λιπαρά
26.9 g
Υδατάνθρακες
87.7 g
Φυτικές ίνες
8.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Νάτριο
1251.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Summer Harvest
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpinach and leek frittata
40 λεπτ.
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1ωρ.
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 λεπτ.
Shakshuka in the Varoma
30 λεπτ.
Caprese omelette
Καμία βαθμολογία
Homemade toasted muesli
30 λεπτ.
Vegan porridge with fruits and cinnamon
Καμία βαθμολογία
Egg and bacon breakfast baguettes
Καμία βαθμολογία
Protein packed fluffy banana pancakes
30 λεπτ.
Power green smoothie
5 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Yoghurt cheese
Καμία βαθμολογία