Συσκευές & Αξεσουάρ
Pea shakshuka with bacon dust
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Bacon dust
-
rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)150 g
Pea purée
-
water700 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)1 - 2 tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
frozen peas330 g
-
eggs4
-
sea salt to season
-
sugar snap peas trimmed, cut into slices lengthways130 g
-
goats cheese cut into pieces, to serve
-
pea shoots to serve
-
sourdough bread toasted (optional)4 slices
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1251.2 mg
Πρωτεΐνη
34.3 g
Θερμίδες
3056.9 kJ /
730.6 kcal
Λιπαρά
26.9 g
Φυτικές ίνες
8.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
87.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Summer Harvest
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmerican-style pancakes
45 λεπτ.
Mocha-iced coffee
5 λεπτ.
Pikelets
35 λεπτ.
Shakshuka
50 λεπτ.
Blueberry jam
35 λεπτ.
Cranberry and coconut toasted cereal
50 λεπτ.
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1ωρ. 25 λεπτ.
High Protein Egg Bake
20 λεπτ.
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2ωρ. 30 λεπτ.
Blueberry brioche buns
1ωρ. 50 λεπτ.
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 λεπτ.
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1ωρ. 25 λεπτ.