Emulsión de marmitako negro con rape

Emulsión de marmitako negro con rape

4.6 68 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de aceite de oliva
    50 g
  • dientes de ajo
    2
  • de cebolleta en cuartos
    100 g
  • de tomate triturado en conserva
    100 g
  • de pimiento verde en trozos
    70 g
  • de pimiento choricero
    2 cucharaditas
  • de patatas peladas y chascadas en trozos de 2-3 cm
    500 g
  • de caldo de pescado
    400 g
    400 g de fumet, de mariscos
  • de tinta de calamar
    2 - 3 bolsitas
  • de sal
    1 ½ cucharaditas
  • pimienta de Cayena desmenuzada
    1
  • de lomo de rape (sin piel ni hueso) en 6 trozos
    600 g
  • pimienta molida
  • tomillo fresco
  • sal en escamas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 214 kcal / 896 kJ
Πρωτεΐνη 18.2 g
Λιπαρά 9.2 g
Υδατάνθρακες 14.9 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Νάτριο 571.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων