Συσκευές & Αξεσουάρ
Γαλοπούλα με κρεμώδες άλειμμα βουτύρου από πανσέτα και αρωματικά
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
8 μερίδες
Υλικά
Προετοιμασία της γαλοπούλας
-
γαλοπούλα (5-6 κιλά, για περίπου 8-10 άτομα)1
Κρεμώδες άλειμμα βουτύρου από πανσέτα και αρωματικά βότανα
-
λεμόνια μόνο λεπτές φέτες από τη φλούδα του2
-
δεντρολίβανο, φρέσκο (μόνο τα φύλλα)3 κλωνάρια
-
θυμάρι, φρέσκο (μόνο τα φύλλα)6 κλωνάρια
-
χοιρινή πανσέτα (αλλαντικό) σε φέτες και μετά σε κομμάτια80 γρ.
-
τυρί μασκαρπόνε150 γρ.
-
θαλασσινό αλάτι½ κ.γλ.
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένο¼ κ.γλ.
Γέμισμα της γαλοπούλας
-
κρεμμύδι κομμένο στα 41
-
φύλλα δάφνης, αποξηραμένα5
-
λευκό κρασί175 γρ.
-
νερό175 γρ.
Ψήσιμο της γαλοπούλας
-
λουκάνικα, μικρά, τυλιγμένα σε μπέικον (προαιρετικό πεδίο)20
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Νάτριο
1089 mg
Πρωτεΐνη
119 g
Θερμίδες
4036 kJ /
965 kcal
Λιπαρά
50 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚοτόπουλο με πουρέ πατάτας και σάλτσα gravy
1ωρ. 10 λεπτ.
Κολοκυθάκια αβγολέμονο
1ωρ.
Κοτόπουλο Kung Pao
1ωρ. 30 λεπτ.
Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας
1ωρ. 10 λεπτ.
Κουπέπια με αμπελόφυλλα
2ωρ. 40 λεπτ.
Μπιφτέκια γαλοπούλας
30 λεπτ.
Σάντουϊτς με τραβηγμένο χοιρινό
30 λεπτ.
Γλυκόξινα χοιρινά παϊδάκια
35 λεπτ.
Κιμαδόπιτα
1ωρ.
Κοτόπουλο Περσίας με ρύζι
1ωρ. 35 λεπτ.
Φιλετάκια χοιρινά με σάλτσα μουστάρδας
35 λεπτ.
Κοτοπιτάκια με άρωμα Μαρόκου
Καμία βαθμολογία