Caldo gallego de grelos

Caldo gallego de grelos

4.4 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 10 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

  • de judías blancas cocidas (en conserva)
    400 g
  • de morcillo de ternera (aprox. 200 g)
    1 trozo
  • de lacón (aprox. 200 g) previamente desalado durante 12 horas
    1 trozo
  • de pecho de ternera (aprox. 200 g)
    1 trozo
    1 trozo de falda de ternera, (aprox. 200 g)
  • de tocino entreverado curado (aprox. 200 g)
    1 trozo
  • de unto
    30 - 40 g
  • de agua
    1200 g
  • de grelos (aprox. 300 g limpios)
    1 manojo
  • chorizos semicurados (προαιρετικό πεδίο) (aprox. 200 g)
    2
  • de patata chascada
    350 g
  • patatas pequeñas (aprox. 300 g)
    6
  • aceite de oliva virgen extra para servir

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 377 kcal / 1579 kJ
Πρωτεΐνη 28.1 g
Λιπαρά 22.4 g
Υδατάνθρακες 16 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.9 g
Νάτριο 1148.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων