Pixín amariscado

Pixín amariscado

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 2ωρ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

  • de almejas frescas
    500 g
  • de sal gorda
    1 - 2 cucharaditas
  • de agua
    250 g
  • de patatas de guarnición peladas
    400 g
  • centollo de 500-600 g
    1
  • bogavante de 500-600 g
    1
  • de lomos de rape sin piel ni hueso en medallones de 2 cm
    1500 g
Salsa y horneado
  • de sidra natural asturiana
    50 g
  • dientes de ajo
    4
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    5 - 6 ramitas
  • de cebolla en trozos
    250 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de harina (y algo más para enharinar)
    1 cucharada colmada
  • de tomate frito
    50 g
  • de calamares frescos en trozos de 3 cm
    500 g
  • pastilla de caldo de pescado desmenuzada
    1
  • de mejillones frescos limpios
    1000 g
  • de gambones crudos enteros
    1000 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 536 kcal / 2242 kJ
Πρωτεΐνη 88.8 g
Λιπαρά 13.6 g
Υδατάνθρακες 14.8 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.6 g
Νάτριο 1215.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων