Pikantwurst

Pikantwurst

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 10 λεπτ.
2 Stück

Υλικά

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett
    200 g
  • Faschiertes, gemischt
    300 g
    300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
  • rote Paprikaschoten
    60 g
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    180 - 280 g
  • Wasser kalt
    1070 g
  • Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
    1 Päckchen
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser warm
    1000 g

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 775 kcal / 3248 kJ
Πρωτεΐνη 43 g
Λιπαρά 67 g
Υδατάνθρακες 3 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 24 g
Νάτριο 2508 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων