Salzburger Fleischkrapfen

Salzburger Fleischkrapfen

4.3 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Butterschmalz in Stücken
    610 - 710 g
  • Milch
    250 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Kümmel, gemahlen
    1 TL
  • Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
    375 g
  • Roggenmehl Type 960
    125 g
  • Wurzelgemüse in Stücken (siehe Tipp)
    150 g
  • Petersilienblättchen, frisch
    1 - 2 EL
  • Zwiebeln halbiert
    50 - 70 g
  • Senf, scharf
    10 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 - 3 Prisen
  • Rindfleisch, gekocht in Stücken
    150 g
  • Geselchtes in Stücken
    150 g
  • Eiklar mit 1 EL Wasser verquirlt
    1

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 783 kcal / 3277 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 50 g
Υδατάνθρακες 63 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 31 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων