Polsk grønnsakssalat

Polsk grønnsakssalat

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 porsjoner

Υλικά

Salat
  • gulrot skrelt og delt i biter (4 cm)
    300 g
  • pastinakk skrelt og delt i biter (4 cm)
    200 g
  • sellerirot skrelt og delt i biter (4 cm)
    100 g
  • potet skrelt og delt i biter (4-4.5 cm)
    430 g
  • vann
    500 g
  • egg
    4
  • purreløk kun hvit del, delt i skiver (1.5 cm)
    70 g
  • agurk delt i biter (3 cm)
    250 g
  • eple delt i fire og kjerne fjernet
    180 g
  • grønne erter, frosne (προαιρετικό πεδίο) tint
    220 g
Dressing
  • majones (se tips)
    280 - 300 g
  • dijon sennep
    1 ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • havsalt
    1 klype
  • persille, fersk kun blader, finhakket, til pynt
    1 - 2 kvister

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 308 kcal / 1292 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 31 g
Φυτικές ίνες 7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.3 g
Νάτριο 520.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων