Szafranowe risotto ze szparagami

Szafranowe risotto ze szparagami

4.3 176 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 35 g cebuli pokrojonej w 1 cm piórka
  • 350 g zielonych szparagów bez twardych końcówek, pokrojonych na 2 cm kawałki
  • 30 g oliwy z oliwek
  • ½ łyżeczki szafranu, mielonego (patrz wskazówka)
    1 łyżeczka nitek szafranu
  • 320 g ryżu do risotto (np. Arborio lub Carnaroli), o czasie gotowania 16-18 min
  • 60 g białego wina, wytrawnego
  • 700 g wody
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • 20 g masła
  • ser parmezan, tarty (προαιρετικό πεδίο) do posypania

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 422 kcal / 1766 kJ
Πρωτεΐνη 8.7 g
Λιπαρά 12.2 g
Υδατάνθρακες 68.1 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 627 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων