Gratin de conchiglioni aux blettes

Gratin de conchiglioni aux blettes

4.3 65 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 50 g de parmesan
  • 2 oignons coupés en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • 1 c. à café de sucre (facultatif)
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
  • du poivre moulu
  • 300 g de blettes (feuilles et côtes séparées)
  • 16 pâtes sèches type conchiglioni (100 g environ)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 346.9 mg
Πρωτεΐνη 17.1 g
Θερμίδες 1887 kJ / 451 kcal
Λιπαρά 11.5 g
Φυτικές ίνες 7.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Υδατάνθρακες 71.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων