Συσκευές & Αξεσουάρ
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nuts1 oz
-
garlic cloves2
-
baby arugula3 oz
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets20 oz
-
red onions sliced thinly (approx. 1 onion)8 oz
-
cherry tomatoes halved8 oz
-
feta cheese crumbled5 oz
-
lemons halved2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
316 kcal /
1322 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
15 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
525 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Mindfully Mediterranean
12 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato and Feta Pasta
50 Min
Tofu Stew
30 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Vegetable Patties
1 Std.
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 Min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2 Std. 5 Min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 Min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Keine Bewertungen
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
Keine Bewertungen
Nourish Bowl (Diabetes)
55 Min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 Min
Cauliflower Gratin
55 Min