Συσκευές & Αξεσουάρ
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nuts1 oz
-
garlic cloves2
-
baby arugula3 oz
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets20 oz
-
red onions sliced thinly (approx. 1 onion)8 oz
-
cherry tomatoes halved8 oz
-
feta cheese crumbled5 oz
-
lemons halved2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
525 mg
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1322 kJ /
316 kcal
Λιπαρά
26 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto Pasta Salad
30 λεπτ.
Lemon Pasta
35 λεπτ.
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1ωρ. 25 λεπτ.
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1ωρ. 50 λεπτ.
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 λεπτ.
Ramen Noodle Soup
40 λεπτ.
Cauliflower Steaks
45 λεπτ.
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 λεπτ.
Pasta Primavera
35 λεπτ.
Chili Oil Noodles
30 λεπτ.
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 λεπτ.
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2ωρ. 5 λεπτ.