Συσκευές & Αξεσουάρ
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nuts1 oz
-
garlic cloves2
-
baby arugula3 oz
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets20 oz
-
red onions sliced thinly (approx. 1 onion)8 oz
-
cherry tomatoes halved8 oz
-
feta cheese crumbled5 oz
-
lemons halved2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
525 mg
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1322 kJ /
316 kcal
Λιπαρά
26 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPotato Pancakes
45 λεπτ.
Ramen Noodle Soup
40 λεπτ.
Cauliflower Gratin
55 λεπτ.
Vegetarian Chili
50 λεπτ.
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 λεπτ.
Cheese Omelet with Spinach
25 λεπτ.
Classic Swiss Fondue
15 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 λεπτ.
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2ωρ. 5 λεπτ.
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 λεπτ.
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 λεπτ.