Pescado a la sal con verduras y aderezo de naranja

Pescado a la sal con verduras y aderezo de naranja

4.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • la ralladura de 1 naranja
  • de mezcla de hierbas frescas (p. ej. albahaca, romero), sólo las hojas
    10 g
  • de sal gruesa
    1200 g
  • de aceite de oliva extra virgen
    40 g
  • de vinagre blanco
    2 cditas
  • de jugo de naranja, recién exprimido
    40 g
  • de ajo en polvo
    1 pizca
  • de pimienta negra recién molida
    2 pizcas
  • de tomillo fresco
    9 ramitas
  • pescados, enteros, sin vísceras, limpios (ver Tip)
    2
  • de aceite de oliva extra virgen
    1 cda
  • de mezcla de verduras (p. ej. papas, zanahorias, hinojo, apio, coliflor), en trozos (2-3 cm)
    600 g
  • de agua
    500 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 381 kcal / 1593 kJ
Πρωτεΐνη 51 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων