Κρακεράκια αμυγδάλου με παρμεζάνα και δεντρολίβανο

Κρακεράκια αμυγδάλου με παρμεζάνα και δεντρολίβανο

2.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • τυρί παρμεζάνα σε κομμάτια (2 εκ.)
    30 γρ.
  • πολτό αμυγδάλου, που έχει περισσέψει από συνταγή για σπιτικό γάλα αμυγδάλου (βλ. συμβουλή)
    180 - 200 γρ.
  • σκόρδο σε σκόνη
    1 κ.γλ.
  • θαλασσινό αλάτι
    ½ κ.γλ.
  • λιναρόσπορο, αλεσμένο
    2 κ.γλ.
  • μαγειρική σόδα
    1 κ.γλ.
  • δεντρολίβανο, φρέσκο (μόνο τα φύλλα), ψιλοκομμένο
    2 κλωνάρια
  • ελαιόλαδο
    2 κ.σ.
  • νερό
    2 - 3 κ.σ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 99 kcal / 410 kJ
Πρωτεΐνη 3.1 g
Λιπαρά 9.2 g
Υδατάνθρακες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων