
Συσκευές & Αξεσουάρ
Κρακεράκια αμυγδάλου με παρμεζάνα και δεντρολίβανο
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
τυρί παρμεζάνα σε κομμάτια (2 εκ.)30 γρ.
-
πολτό αμυγδάλου, που έχει περισσέψει από συνταγή για σπιτικό γάλα αμυγδάλου (βλ. συμβουλή)180 - 200 γρ.
-
σκόρδο σε σκόνη1 κ.γλ.
-
θαλασσινό αλάτι½ κ.γλ.
-
λιναρόσπορο, αλεσμένο2 κ.γλ.
-
μαγειρική σόδα1 κ.γλ.
-
δεντρολίβανο, φρέσκο (μόνο τα φύλλα), ψιλοκομμένο2 κλωνάρια
-
ελαιόλαδο2 κ.σ.
-
νερό2 - 3 κ.σ.
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
99 kcal /
410 kJ
Πρωτεΐνη
3.1 g
Λιπαρά
9.2 g
Υδατάνθρακες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Μηδέν σπατάλη
9 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΠιτσάκια
1ωρ. 10 λεπτ.
Κουλούρι Θεσσαλονίκης
50 λεπτ.
Γεμιστά κεραστικά black & white
Καμία βαθμολογία
Ροδίτικα κεραστικά χωρίς γλουτένη
1ωρ.
Αμυγδαλωτά με άρωμα μανταρινιού
10 λεπτ.
Τρούφες με λευκή σοκολάτα
1ωρ. 10 λεπτ.
Αβγοσαλάτα σε τραγανές πασχαλινές φωλιές
Καμία βαθμολογία
Τορτίγιες με αρακά, ντοματίνια και φέτα
Καμία βαθμολογία
Γέμιση για σάντουιτς με σολομό και coleslaw
Καμία βαθμολογία
Σπιράλ πατάτες τηγανητές
45 λεπτ.
Χαλλουμωτές (ρολά γεμιστά με χαλλούμι)
2ωρ.
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2ωρ. 30 λεπτ.