Κουπέπια με αμπελόφυλλα

Κουπέπια με αμπελόφυλλα

4.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 μερίδες

Υλικά

  • ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το λάδωμα
    60 γρ.
  • φρέσκο μαϊντανό (μόνο τα φύλλα), και λίγο ακόμα ψιλοκομμένο για το γαρνίρισμα
    30 γρ.
  • φρέσκο δυόσμο (μόνο τα φύλλα)
    15 γρ.
  • σκόρδο
    2 σκελίδες
  • κρεμμύδι σε τρίγωνες φέτες (wedges)
    200 γρ.
  • κιμά χοιρινό (περασμένο μόνο 1 φορά)
    1000 γρ.
  • ψιλοκομμένες ντομάτες, σε κονσέρβα
    800 γρ.
  • πάστα ντομάτας
    2 κ.σ.
  • πάστα ζωμού λαχανικών σπιτική
    1 κ.σ.
  • χυμό λεμονιού (2-3 λεμόνια)
    120 γρ.
  • αποξηραμένο δυόσμο
    1 κ.γλ.
  • αλεσμένη κανέλα
    ½ κ.γλ.
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
  • πιπέρι
    ½ κ.γλ.
  • ρύζι καρολίνα
    200 γρ.
  • αμπελόφυλλα, κονσέρβας
    300 γρ.
  • νερό
    800 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 351 kcal / 1469 kJ
Πρωτεΐνη 26.4 g
Λιπαρά 17.3 g
Υδατάνθρακες 21.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων