Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)

Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)

3.7 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Cottura dei finocchi a vapore
  • finocchi
    4
  • di acqua
    250 g
Besciamella al curry (vegan)
  • di farina
    50 g
  • di olio di cocco
    30 g
    30 g di olio di riso
  • di bevanda a base di cocco
    700 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di curry in polvere
    1 cucchiaino raso
Terminare la preparazione
  • di mandorle a lamelle
    40 g
  • foglioline di prezzemolo q.b.
  • lime la scorza tritata
    1

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 205 kcal / 858 kJ
Πρωτεΐνη 4.8 g
Λιπαρά 16.7 g
Υδατάνθρακες 9.3 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 178 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων