Makaron z dynią, pieczarkami i szpinakiem

Makaron z dynią, pieczarkami i szpinakiem

4.1 431 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    70 g
  • makaronu jajecznego, suchego, typu pappardelle
    400 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    40 g
  • soli plus dodatkowa ilość do gotowania makaronu
    1 łyżeczka
  • dyni piżmowej obranej, pokrojonej na 1,5-2 cm kawałki
    400 g
  • wody do Mycia Wstępnego, plus dodatkowa ilość do gotowania makaronu
    1000 g
  • octu do Mycia Wstępnego
    1 łyżka
  • brązowych pieczarek, świeżych pokrojonych w 5 mm plasterki
    150 g
  • liści szpinaku, świeżych
    200 g
  • orzeszków piniowych
    20 g
  • suszone płatki chili do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 632.8 kcal / 2649.3 kJ
Πρωτεΐνη 24.8 g
Λιπαρά 21.3 g
Υδατάνθρακες 88.8 g
Φυτικές ίνες 7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.3 g
Νάτριο 1053.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων