Bacalhau com crosta de ervas, arroz e molho de limão

Bacalhau com crosta de ervas, arroz e molho de limão

3.8 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • aneto só as folhas
    4 pés de
  • coentros só as folhas
    4 pés de
  • cerefólio só as folhas
    4 pés de
  • pão ralado
    50 g
  • manteiga cortada em pedaços
    60 g
  • água
    1000 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    1 c. chá de
  • arroz basmati
    250 g
  • folhas de espinafres, frescas
    250 g
  • bacalhau fresco s/ pele (4 unid.)
    600 g
  • limão (casca, só a parte amarela e sumo)
    1
  • natas c/ 35% de gordura
    150 g
  • amido de milho
    ½ c. chá de
  • pimenta branca
    2 pitadas de

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 627 kcal / 2624 kJ
Πρωτεΐνη 36 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 61 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 15 g
Νάτριο 800 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων