
Συσκευές & Αξεσουάρ
Middagskake med kyllinglever
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
8 porsjoner
Υλικά
Leverpannekaker
-
kyllinglever600 g
-
egg2
-
hvetemel50 g
-
salt½ ts
-
pepper, malt¼ ts
-
vegetabilsk olje til steking30 g
Fyll
-
løk delt i fire160 g
-
gulrot delt i biter100 g
-
hvitløksfedd3
-
vegetabilsk olje40 g
-
ketchup85 g
-
majones hjemmelaget100 g
Montering
-
majones hjemmelaget20 g
-
dill, fersk hakket10 g
-
grønn paprika uten frø, i terninger (0,5 cm)50 g
-
rød paprika uten frø, i terninger (0,5 cm)50 g
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
325 kcal /
1362 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
12 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Da. Nå. Alltid.
50 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDetoxsalat
Καμία βαθμολογία
Eksotisk fruktpudding
Καμία βαθμολογία
Salat med sobanudler og tofu
Καμία βαθμολογία
Bruschetta med bønnepålegg
Καμία βαθμολογία
Avokadosorbet
Καμία βαθμολογία
Basilikumsorbet
Καμία βαθμολογία
Djevelegg
Καμία βαθμολογία
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Καμία βαθμολογία
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Καμία βαθμολογία
Asparges-og mangosalat
Καμία βαθμολογία
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Καμία βαθμολογία
Kjøttpaier med rosmarin
Καμία βαθμολογία