Risotto aux cèpes

Risotto aux cèpes

4.6 680 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 65 g d'oignon coupé en deux
  • 15 g d'huile d'olive
  • 200 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
  • 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
  • 450 g d'eau chaude
  • 150 g de vin blanc
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de cèpes frais ou surgelés
    20 g de cèpes séchés
  • 20 g de beurre
  • 20 g de parmesan râpé

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 312 kcal / 1302 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 1.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων