Συσκευές & Αξεσουάρ
Pastelera de choclo (corn pudding)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
frozen sweetcorn kernels1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions cut into quarters450 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
paprika to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter to grease
-
sea salt2 tsp
-
sugar plus extra to sprinkle45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
662.9 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1204.1 kJ /
287.8 kcal
Λιπαρά
11.4 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
46.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft Chinese bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25ωρ. 30 λεπτ.
Community fave brown rice salad
55 λεπτ.
Potato pancakes
45 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Beetroot salad
10 λεπτ.
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1ωρ.
Sabji (vegetable) curry
30 λεπτ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
Onion bhaji
45 λεπτ.