
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pastelera de choclo (corn pudding)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
frozen sweetcorn kernels1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions cut into quarters450 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
paprika to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter to grease
-
sea salt2 tsp
-
sugar plus extra to sprinkle45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
287.8 kcal /
1204.1 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
11.4 g
Υδατάνθρακες
46.7 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
662.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Soula's Spanakopita
1ωρ. 35 λεπτ.
Yorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Quick beetroot relish
40 λεπτ.
Chicken 65 and green chutney
1ωρ. 5 λεπτ.
Jeera rice (Cumin rice)
20 λεπτ.
Curried cauliflower salad
40 λεπτ.
Brandy cream
15 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.
Pan de Sal
2ωρ. 20 λεπτ.