Filetes de pescado al vapor con salsa maltesa de mandarina

Filetes de pescado al vapor con salsa maltesa de mandarina

3.3 36 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de piel de mandarina rallada
    1 cucharadita
  • de zumo de mandarina (4-5 mandarinas)
    150 - 200 g
  • de vino blanco
    50 g
  • puerros (aprox. 300 g) cortados en rodajas en diagonal
    2
  • zanahorias (aprox. 300 g) cortadas en rodajas en diagonal
    3 - 4
  • filetes de pescado blanco (900 g, p.ej. gallo, merluza, etc.) salpimentados
    6
  • de zumo de limón
    20 g
  • de mantequilla (y algo más para engrasar)
    130 g
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de colorante amarillo (προαιρετικό πεδίο)
    1 pellizco
  • yemas de huevo
    4
  • de perejil fresco picado
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 397 kcal / 1659 kJ
Πρωτεΐνη 30.28 g
Λιπαρά 27.24 g
Υδατάνθρακες 7.47 g
Φυτικές ίνες 2.73 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων