Spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla carbonara

4.0 175 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    40 g
  • sera pecorino (προαιρετικό πεδίο) pokrojonego na 3 cm kawałki
    30 g
  • wędzonego wieprzowego podgardla (guanciale) pokrojonego w 1 cm kostkę
    150 g
  • oliwy z oliwek
    15 g
  • makaronu, suchego, typu spaghetti
    320 g
  • jajko
    1
  • żółtka
    3
  • pieprzu czarnego, mielonego
    3 szczypty
  • soli plus dodatkowa ilość do gotowania makaronu
    1 szczypta
  • woda do gotowania makaronu

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 716.8 kcal / 2999 kJ
Πρωτεΐνη 24.2 g
Λιπαρά 42.2 g
Υδατάνθρακες 63.5 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων