Spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla carbonara

4.0 190 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 40 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 30 g sera pecorino (προαιρετικό πεδίο) pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 150 g wędzonego wieprzowego podgardla (guanciale) pokrojonego w 1 cm kostkę
  • 15 g oliwy z oliwek
  • 320 g makaronu, suchego, typu spaghetti
  • 1 jajko
  • 3 żółtka
  • 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 szczypta soli plus dodatkowa ilość do gotowania makaronu
  • woda do gotowania makaronu

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Πρωτεΐνη 24.2 g
Θερμίδες 2999 kJ / 716.8 kcal
Λιπαρά 42.2 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Υδατάνθρακες 63.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων