Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetarian Japchae
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
firm tofu14 oz
-
cornstarch2 - 3 tbsp
-
water40 oz
-
cellophane noodles7 oz
-
yellow onions thinly sliced half moons4 oz
-
garlic cloves thinly sliced3
-
sesame oil divided3 - 4 tbsp
-
carrots julienned3 oz
-
fresh shiitake mushrooms stems discarded, thinly sliced3 oz
-
baby spinach1 oz
-
bell peppers julienned4 oz
-
zucchini julienned5 oz
-
soy sauce2 oz
-
sugar1 oz
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
green onions julienned, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
835.9 mg
Πρωτεΐνη
19.7 g
Θερμίδες
2143.6 kJ /
512.4 kcal
Λιπαρά
20.6 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
67.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Taste of East Asia
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto Pasta Salad
30min
Lemon Pasta
35min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1u. 25min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1u. 50min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min
Ramen Noodle Soup
40min
Cauliflower Steaks
45min
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20min
Pasta Primavera
35min
Chili Oil Noodles
30min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2u. 5min