Συσκευές & Αξεσουάρ
Ντιπ με πράσο και καπνιστό σολομό
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
588 γρ.
Υλικά
-
φρέσκο σχοινόπρασο (δείτε συμβουλή) και λίγο ακόμη για το σερβίρισμα5 κλωνάρια
-
πράσο το λευκό μέρος (περ. 180 γρ.), σε κομμάτια1
-
σκελίδα σκόρδο1
-
βούτυρο, αλατισμένο30 γρ.
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο20 γρ.
-
λεμόνι το ξύσμα και το χυμό1
-
λευκό κρασί, ξηρό30 γρ.
-
τυρί κρέμα250 γρ.
-
καπνιστό σολομό σε λεπτές φέτες150 - 185 γρ.
-
αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
-
μαύρο πιπέρι, τριμμένο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 γρ.
Νάτριο
383.3 mg
Πρωτεΐνη
8.3 g
Θερμίδες
1111 kJ /
265.5 kcal
Λιπαρά
23.4 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.6 g
Υδατάνθρακες
6.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Kαλοκαίρι στο πιάτο
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΧούμους με φακές
5 λεπτ.
Μους καπνιστού σολομού
5 λεπτ.
Ιταλικό ντιπ τυριού
Καμία βαθμολογία
Πιατέλα με κρέμα από τυρί camembert ή brie και διάφορα συνοδευτικά
Καμία βαθμολογία
Τσάτνεϊ μήλου
20 λεπτ.
Πάστα πράσινης ελιάς
Καμία βαθμολογία
Φιστικοβούτυρο από φιστίκια Αιγίνης
5 λεπτ.
Αμυγδαλοβούτυρο
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα του Καίσαρα με λάχανο kale και φρυγανιά πάνκο με παρμεζάνα
Καμία βαθμολογία
Πέστο με φιστίκια Αιγίνης και φέτα
10 λεπτ.
Χούμους με λαχανικά που περίσσεψαν
Καμία βαθμολογία
Σάλτσα ντομάτας με το σκληρό μέρος της παρμεζάνας
Καμία βαθμολογία