Συσκευές & Αξεσουάρ
Ντιπ με πράσο και καπνιστό σολομό
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
588 γρ.
Υλικά
-
φρέσκο σχοινόπρασο (δείτε συμβουλή) και λίγο ακόμη για το σερβίρισμα5 κλωνάρια
-
πράσο το λευκό μέρος (περ. 180 γρ.), σε κομμάτια1
-
σκελίδα σκόρδο1
-
βούτυρο, αλατισμένο30 γρ.
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο20 γρ.
-
λεμόνι το ξύσμα και το χυμό1
-
λευκό κρασί, ξηρό30 γρ.
-
τυρί κρέμα250 γρ.
-
καπνιστό σολομό σε λεπτές φέτες150 - 185 γρ.
-
αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
-
μαύρο πιπέρι, τριμμένο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 γρ.
Νάτριο
383.3 mg
Πρωτεΐνη
8.3 g
Θερμίδες
1111 kJ /
265.5 kcal
Λιπαρά
23.4 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.6 g
Υδατάνθρακες
6.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Kαλοκαίρι στο πιάτο
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤαχίνι
5 λεπτ.
Χούμους
2ωρ.
Τζατζίκι
20 λεπτ.
Χούμους με φακές
5 λεπτ.
Τσάτνεϊ μήλου
20 λεπτ.
Καλοκαιρινό Χούμους
35 λεπτ.
Πάστα πράσινης ελιάς
Καμία βαθμολογία
Φιστικοβούτυρο από φιστίκια Αιγίνης
5 λεπτ.
Αμυγδαλοβούτυρο
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα του Καίσαρα με λάχανο kale και φρυγανιά πάνκο με παρμεζάνα
Καμία βαθμολογία
Σάλτσα τσένταρ
20 λεπτ.
Pico de Gallo
5 λεπτ.