Bacalao al jengibre con arroz y verduras

Bacalao al jengibre con arroz y verduras

3.9 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • dientes de ajo
    2
  • de jengibre fresco pelado, en trozos
    25 g
  • de aceite de sésamo
    30 g
  • de miel
    25 g
  • de salsa de soja
    60 g
  • de agua
    1200 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de arroz de grano largo
    200 g
  • de bulbo de hinojo en trozos
    250 g
  • lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 125 g cada uno)
    4
  • de puerro en rodajas de 5 mm
    80 g
  • de zanahoria en bastones de 5x0.5 mm
    80 g
  • lima en rodajas, para decorar
    1
  • de perejil fresco (solo las hojas)
    1 - 2 ramitas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 517.8 kcal / 2166.5 kJ
Πρωτεΐνη 47.6 g
Λιπαρά 9.8 g
Υδατάνθρακες 58.7 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 1312.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων