Sałatka z jabłkiem i koprem włoskim

Sałatka z jabłkiem i koprem włoskim

3.5 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • ziaren sezamu, białego
    20 g
  • bulwa kopru włoskiego (ok. 200 g), z liśćmi, pokrojona na kawałki
    1
  • jabłko, czerwone (ok. 200 g), bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki
    1
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    150 g
  • trybuli, świeżej z delikatnymi łodygami i liśćmi, pokrojonej na kawałki
    ½ pęczka
    ½ pęczka natki pietruszki, świeżej, z delikatnymi łodygami i liśćmi, pokrojonej na kawałki
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
    20 g
  • soli
    ¾ - 1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    2 szczypty
  • białej ciecierzycy, z puszki odsączonej (z 1 puszki)
    240 - 265 g
  • sera feta pokruszonego
    100 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 292.3 kcal / 1222.8 kJ
Πρωτεΐνη 10.5 g
Λιπαρά 14.8 g
Υδατάνθρακες 32.5 g
Φυτικές ίνες 8.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 584.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων