Kødboller i tomatsauce med ris

Kødboller i tomatsauce med ris

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

Kødbollefars
  • brød skåret i mindre stykker
    40 g
  • mælk
    100 g
  • parmesanost skåret i mindre stykker (2-3 cm)
    40 g
  • persille, frisk kan undlades
    3 kviste
  • fed hvidløg
    1
  • kalkun, hakket
    200 g
  • svinekød, hakket
    200 g
  • æg
    2
  • oregano, tørret (προαιρετικό πεδίο)
    ½ tsk
  • salt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    2 knivspidser
Tomatsauce og dampning af kødboller
  • selleri skåret i mindre stykker
    20 g
  • gulerødder skåret i mindre stykker
    70 g
  • rød chili, tørret (προαιρετικό πεδίο)
    1 tsk
  • løg skåret i mindre stykker
    90 g
  • olivenolie til at smøre med
    40 g
  • hakkede tomater
    400 g
  • vand
    100 g
  • basilikumblade
    5
  • salt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    1 knivspids
Dampet ris
  • vand
    1000 g
  • salt
    1 tsk
  • olivenolie
    20 g
  • ris, basmati
    200 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 710.8 kcal / 2973.8 kJ
Πρωτεΐνη 31.8 g
Λιπαρά 39.8 g
Υδατάνθρακες 57.5 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.5 g
Νάτριο 1530.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων