Focaccia med basilikumpesto, mozzarella og friske tomater.

Focaccia med basilikumpesto, mozzarella og friske tomater.

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
12 stykker

Υλικά

Focaccia
  • olivenolie til at smøre med
  • vand koldt
    380 g
  • gær
    10 g
  • hvedemel 10% proteinindhold
    500 g
  • salt plus ekstra til at krydre med
    1 teske
Basilikumpesto
  • parmesanost skåret i mindre stykker (2 cm)
    20 g
  • pinjekerne
    20 g
    20 g mandler
  • fed hvidløg
    ½
  • basilikumblade
    80 g
  • ekstra jomfruolivenolie efter smag
    60 g
  • salt til at krydre med
    1 - 2 knivspids
  • tomat skåret i skiver (7-8 mm)
    1 - 2
  • mozzarella skåret i skiver (5-6 mm)
    300 g
  • oregano, tørret
    1 tsk

Διατροφή ανά 12 stykker

Θερμίδες 4011 kcal / 16782 kJ
Πρωτεΐνη 136 g
Λιπαρά 202 g
Υδατάνθρακες 410 g
Φυτικές ίνες 21 g
Κορεσμένα λιπαρά 60 g
Νάτριο 3747 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων