Veganske spirulinabøffer

Veganske spirulinabøffer

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

  • spinatblade, friske
    500 g
  • vand
    500 g
  • brød skåret i mindre stykker (3-4 cm)
    100 g
  • soyamælk
    80 g
  • valnødder, uden skal plus ekstra til pynt
    50 g
  • fed hvidløg
    1
  • persilleblade, friske plus ekstra til pynt
    3 kviste
  • skalotteløg halve
    1
  • olivenolie plus ekstra til at smøre med
    20 g
  • spirulina, pulver
    5 g
  • rasp plus ekstra til at drysse med
    20 g
  • salt
    1 tsk
  • sort peber, friskkværnet
    3 knivspids
  • oregano, tørret
    ½ tsk
  • cherrytomater halve
    50 g
  • rucola
    150 g
    150 g babysalat

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 277.8 kcal / 1162 kJ
Πρωτεΐνη 11.5 g
Λιπαρά 15.5 g
Υδατάνθρακες 28 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 630.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων