Ινδικό κάρυ με λαχανικά

Ινδικό κάρυ με λαχανικά

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • σπόρους κόλιανδρου
    ½ κ.γλ.
  • σπόρους κύμινου (αρτυσιά)
    ½ κ.γλ.
  • σπόρους κάρδαμου
    ½ κ.γλ.
  • σπόρους μουστάρδας
    ½ κ.γλ.
  • κρεμμύδια κομμένα στη μέση
    100 γρ.
  • σκελίδες σκόρδο
    2
  • φρέσκο τζίντζερ σε λεπτές φέτες
    15 γρ.
  • φρέσκια κόκκινη πιπεριά τσίλι μικρή, χωρίς τους σπόρους, σε κομμάτια
    1
  • ελαιόλαδο
    20 γρ.
  • αλεσμένo κουρκουμά ή κιτρινόριζα (turmeric)
    1 κ.γλ.
  • γάλα καρύδας
    400 γρ.
  • νερό
    100 γρ.
  • κύβο ζωμού λαχανικών
    1
    1 καλά γεμάτο κ.γλ. πάστα σπιτικού ζωμού λαχανικών
  • αλάτι
    2 κ.γλ.
  • πατάτες με χαμηλή περιεκτικότητα σε άμυλο, καθαρισμένες, σε κομμάτια (2-3 εκ.)
    600 γρ.
  • καρότα σε φέτες (1 εκ.)
    150 γρ.
  • κουνουπίδι κομμένο σε μπουκετάκια
    150 γρ.
  • κολοκυθάκια σε φέτες (1 εκ.)
    150 γρ.
  • κατεψυγμένα μπιζέλια
    100 γρ.
  • φρέσκο κόλιανδρο (μόνο τα φύλλα)
    2 κλωνάρια

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 395 kcal / 1642 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 36 g
Φυτικές ίνες 6.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων