Συσκευές & Αξεσουάρ
Bloemkool met kaas
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
Gruyère kaas in stukken200 g
-
water500 g
-
bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes1
-
bloem50 g
-
boter40 g
-
melk500 g
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen witte peper volgens smaak2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (προαιρετικό πεδίο)1 - 2 snuifjes
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
1273 kJ /
305 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 λεπτ.
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Καμία βαθμολογία
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1ωρ. 5 λεπτ.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 λεπτ.
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 λεπτ.
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1ωρ.
Vegan Oesterzwam Shoarma
Καμία βαθμολογία
Vegan Bolognese
Καμία βαθμολογία
Vegan Aubergine Massaman Curry
Καμία βαθμολογία
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Καμία βαθμολογία
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Καμία βαθμολογία
Kokos Dahl
25 λεπτ.