
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
yellow split peas150 g
-
garlic cloves halved2
-
olive oil20 g
-
onions cut in wedges200 g
-
ground cumin3 tsp
-
ground coriander3 tsp
-
garam masala1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)300 - 350 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh coriander leaves roughly chopped5 g
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
1018.8 kcal /
4262.6 kJ
Πρωτεΐνη
48.5 g
Λιπαρά
26.2 g
Υδατάνθρακες
123.2 g
Φυτικές ίνες
62.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
2412.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook Mode
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Coconut Dhal
20 Min
Vegetable Biryani
50 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Chick Pea Curry
35 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Tempeh Bolognaise
30 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 Min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1 Std. 25 Min