
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
yellow split peas150 g
-
garlic cloves halved2
-
olive oil20 g
-
onions cut in wedges200 g
-
ground cumin3 tsp
-
ground coriander3 tsp
-
garam masala1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)300 - 350 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh coriander leaves roughly chopped5 g
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
1018.8 kcal /
4262.6 kJ
Πρωτεΐνη
48.5 g
Λιπαρά
26.2 g
Υδατάνθρακες
123.2 g
Φυτικές ίνες
62.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
2412.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook Mode
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Lentil Lasagne
2ωρ. 20 λεπτ.
Chick Pea Curry
35 λεπτ.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 λεπτ.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Tarka Dal
9ωρ. 5 λεπτ.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.