Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
yellow split peas150 g
-
garlic cloves halved2
-
olive oil20 g
-
onions cut in wedges200 g
-
ground cumin3 tsp
-
ground coriander3 tsp
-
garam masala1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)300 - 350 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh coriander leaves roughly chopped5 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Νάτριο
2412.4 mg
Πρωτεΐνη
48.5 g
Θερμίδες
4262.6 kJ /
1018.8 kcal
Λιπαρά
26.2 g
Φυτικές ίνες
62.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Υδατάνθρακες
123.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Slow Cook Mode
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Chickpea and Mushroom Stew
30 λεπτ.
Spinach and Butternut Squash Roulade
2ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12ωρ. 45 λεπτ.
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 λεπτ.
Lentil moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 λεπτ.
Festive Nut Roast Wreath
2ωρ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Tex-Mex Jacket Potatoes
9ωρ. 25 λεπτ.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1ωρ. 30 λεπτ.
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 λεπτ.