
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
yellow split peas150 g
-
garlic cloves halved2
-
olive oil20 g
-
onions cut in wedges200 g
-
ground cumin3 tsp
-
ground coriander3 tsp
-
garam masala1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)300 - 350 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh coriander leaves roughly chopped5 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
1018.8 kcal /
4262.6 kJ
Πρωτεΐνη
48.5 g
Λιπαρά
26.2 g
Υδατάνθρακες
123.2 g
Φυτικές ίνες
62.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
2412.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook Mode
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPotato Cakes
45 λεπτ.
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 λεπτ.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 λεπτ.
Lentil Moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Butterbean and Feta Burgers
1ωρ. 30 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1ωρ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.
Dill Stuffed Peppers
5 λεπτ.
Veggie Wellington
2ωρ.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.