Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier

Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier

3.0 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 80 g de fromage type morbier, coupé en morceaux
  • 600 g de blancs de poireau coupés en tronçons (2-3 cm)
  • 20 g de beurre
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 4 œufs
  • huile pour la cuisson
  • 200 g d'épinards frais
  • 30 g de graines de lin brun

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 306 kcal / 1269.3 kJ
Πρωτεΐνη 15.3 g
Λιπαρά 22.8 g
Υδατάνθρακες 6.5 g
Φυτικές ίνες 7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.3 g
Νάτριο 603.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων