Karp w migdałowej panierce

Karp w migdałowej panierce

4.8 159 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • dzwonek karpia, świeżych oczyszczonych z łusek
    1000 g
  • sól ilość do oprószenia
  • pieprz czarny, mielony ilość do oprószenia
  • sok z cytryny, świeżo wyciśnięty do skropienia
  • mąki pszennej
    50 g
  • jajka
    2
  • mleka
    2 łyżki
  • białego chleba, czerstwego pokrojonego na kawałki
    70 g
  • migdałów, w płatkach
    50 g
  • olej rzepakowy do smażenia
  • cytryna ekologiczna, w plastrach, do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 522 kcal / 2187 kJ
Πρωτεΐνη 53 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 385 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων