Surówka z kopru włoskiego, selera i jabłka (TM5)

Surówka z kopru włoskiego, selera i jabłka (TM5)

5.0 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

Surówka
  • 150 g selera naciowego
  • 150 g jabłka nieobranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego w ćwiartki
  • 150 g bulwy kopru włoskiego pokrojonej na 4 cm kawałki
Dressing
  • 20 g koperku, świeżego tylko liście (patrz wskazówka)
  • 80 g oleju
  • 15 g musztardy Dijon
  • 50 g jogurtu naturalnego
  • 15 g czerwonego octu winnego
    15 g octu jabłkowego
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 229 kcal / 958.2 kJ
Πρωτεΐνη 1.6 g
Λιπαρά 20.8 g
Υδατάνθρακες 10.2 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.6 g
Νάτριο 681.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων