
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sushisalat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porsjoner
Υλικά
-
sushiris400 g
-
vann900 g
-
peanøttolje1 ts
-
vårløk delt i fire2 - 3
-
gulrøtter (210 g), delt i fire2
-
tunfisk, sashimikvalitet eller laks, sashimikvalitet, delt i terninger (2 cm)150 g
-
mirin3 - 4 ss
-
sesamolje½ ts
-
sesamfrø, hvite eller svarte sesamfrø1 ss
-
avocado kun kjøtt, delt i terninger1
-
libanesisk agurk skrelt og delt i terninger1
-
kokt scampi (ca. 120 g), skrelte15
-
soyasaus3 - 4 ss
-
riseddik3 - 4 ss
-
noriark delt i tynne strimler, til pynt1
-
wasabi paste til servering (valgfritt)
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
424 kcal /
1780 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
58 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
2015 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Smak av Japan
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDetoxsalat
Καμία βαθμολογία
Eksotisk fruktpudding
Καμία βαθμολογία
Salat med sobanudler og tofu
Καμία βαθμολογία
Bruschetta med bønnepålegg
Καμία βαθμολογία
Avokadosorbet
Καμία βαθμολογία
Basilikumsorbet
Καμία βαθμολογία
Djevelegg
Καμία βαθμολογία
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Καμία βαθμολογία
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Καμία βαθμολογία
Asparges-og mangosalat
Καμία βαθμολογία
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Καμία βαθμολογία
Kjøttpaier med rosmarin
Καμία βαθμολογία