Sopa de pescado con pan sin gluten

Sopa de pescado con pan sin gluten

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

Pan sin gluten
  • de trigo sarraceno en grano
    80 g
  • de agua
    240 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • de azúcar moreno
    1 cucharadita
  • de harina panificable sin gluten Schär® Panificable
    250 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva
    15 g
Sopa de pescado
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de gambas crudas peladas
    120 g
  • de anillas de calamar
    300 g
  • diente de ajo
    1
  • de cebolla en trozos
    60 g
  • de pimiento rojo en trozos
    100 g
  • de tomate triturado en conserva
    400 g
  • de vino blanco
    100 g
  • de agua
    80 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de filetes de pescado blanco sin piel en trozos de 4-5 cm
    300 g
  • de mejillones frescos limpios
    400 g
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo), picado
    2 ramitas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 699 kcal / 2927 kJ
Πρωτεΐνη 55.1 g
Λιπαρά 19.3 g
Υδατάνθρακες 78.1 g
Φυτικές ίνες 11.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 1885.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων