Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 portions
Υλικά
Spice Rub and Lamb
-
lemon1
-
parsley, fresh leaves only1 bunch
-
garlic cloves divided16
-
ras el hanout5 tbsp
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
1 lamb leg, bone in, (3.5 kg-4.5 kg)lamb leg, boneless (2.5 kg-3.5 kg)1
Yoghurt Sauce
-
cilantro, fresh½ bunch
-
plain yoghurt340 g
-
ras el hanout1 - 2 tsp
-
honey60 g
Preserved Lemon Couscous
-
couscous395 g
-
preserved lemons1 - 2
-
chicken stock510 g
-
dried cherries170 g
-
pine nuts60 g
-
cilantro, fresh plus extra to garnish½ bunch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
592 mg
Πρωτεΐνη
71 g
Θερμίδες
3301 kJ /
789 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
66 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER® (Metric)
10 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1ωρ. 30 λεπτ.
Sweet and Sour Pork Ribs
40 λεπτ.
Turkey Chili
45 λεπτ.
Pork tenderloin with mustard sauce
35 λεπτ.
Chicken breasts pizzaiola
55 λεπτ.
Meatloaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken garam masala
50 λεπτ.
Quick Thai chicken curry
40 λεπτ.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 λεπτ.
Chicken Breasts Pizzaiola
55 λεπτ.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1ωρ.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13ωρ. 20 λεπτ.