Bacalao a la italiana con patatas al vapor

Bacalao a la italiana con patatas al vapor

4.6 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    5 ramitas
  • de patatas de guarnición
    700 g
  • de agua
    700 g
  • de cebolla en trozos
    150 g
  • lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g cada uno)
    4
  • aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    30 g
  • de tomate triturado en conserva
    400 g
  • de pasas sin semillas
    30 g
  • de aceitunas negras sin hueso
    100 g
  • de piñones crudos
    20 g
  • de alcaparras
    20 g
  • de guindilla seca desmenuzada
    ½ - 1 cucharadita
  • de tomate maduro en gajos
    200 g
  • de sal
    ¼ de cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 578 kcal / 2418 kJ
Πρωτεΐνη 57.6 g
Λιπαρά 16.4 g
Υδατάνθρακες 52.1 g
Φυτικές ίνες 8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Νάτριο 6277.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων