Risotto de mariscos Gochujang

Risotto de mariscos Gochujang

4.6 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

  • de pasta de chile coreana (gochujang)
    30 g
  • de aceite de sésamo
    20 g
  • de queso parmesano en trozos
    40 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de queso mascarpone
    150 g
  • de agua
    1350 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de mejillones frescos limpios
    300 g
  • gambas crudas peladas
    150 g
  • de filetes de pescado blanco sin piel en trozos (aprox. 3 cm)
    150 g
  • de setas shiitake frescas en tiras de 1 cm
    150 g
  • chalota en mitades
    1
  • de arroz para risotto (Baldo, Carnaroli, Arborio)
    320 g
    320 g de arroz de grano redondo
  • de vino blanco
    50 g
  • pastilla de caldo de verduras desmenuzada
    1
  • de semillas de sésamo negro (para espolvorear)
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 792 kcal / 3312 kJ
Πρωτεΐνη 34.9 g
Λιπαρά 37.1 g
Υδατάνθρακες 76 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.3 g
Νάτριο 1602.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων